Sveriges hetaste Reggae Dancehall till Umeå 18 september!

Gör er redo! Gör er redo!

Gaiakollektivet presenterar:

Reggaeklubb på Scharinska 18 SeptemberLive: SERENGETI & Lady Louise (Reggae & Dancehall) - (från Göteborg)

Sveriges hetaste reggae dancehall akt.
Serengeti har tidigare spelat på bl.a. Europas största reggaefestival Rototom Sunsplash i Italien och i år har de hunnit med spelningar på exempelvis Peace & Love Festivalen, Öland Roots, Malmöfestivalen, Pride Sthlm, Göteborgs kulturkalas.
http://serengetimusic.com/
http://www.myspace.com/theserengeti

DJ Lady Lousie
Sveriges hetaste reggae dancehall DJ, Göteborg
Lady Louise är resident DJ på den populära Club Jamrock i Göteborg
http://www.myspace.com/ladylouisey
  • Balettakademien Umeås Dancehallsdansare kommer stå för dansshow under hela kvällen!

DJs under kvällen:
DJ Lady Louise (Gbg), DJ Rewind (Nyk), DJ Ital Sounds & DJ Peace från Gaiakollektivet


Vi ses på Scharinska 18 September. Hjärtligt välkomna till denna Reggae Dancehall Special Evening!! Missa för din egen skull inte detta arrangemang!

Jah Guidance

http://www.scharinska.se/

Balettakademien Umeå: http://www.folkuniversitetet.se/templates/PageRight.aspx?id=45765

MER INFO:

SERENGETI:

Ni har väl inte missat Serengeti?! Sveriges nya stjärnskott på reggae och dancehall scenen. Denna kvinnliga reggae och dancehall duo släpper snart sin första officiella singel på europas största reggaebolag "Soundquake" och håller just nu på att producera klart sitt debutalbum som släpps i början av nästa år. Förutom att producera albumet på egen hand arbetar de med producenter som Partillo och Kapten Röd.

Tre månader efter de startat sitt band förra året spelade de på största scenen på europas största reggaefestival "Rototom Sunsplash" i Italien.  Det senaste året har de spelat runt om i norden och i Sverige ändå från Boden i norr till Malmö i Söder. De har i sommar spelat på ett flertal klubbar och festivaler runt om i landet (bl.a. Malmöfestivalen, Pride Sthlm, Öland Roots, Peace & Love, Göteborgs kulturkalas m.m.) 

Serengeti var även medverkande på Göteborgsproducenten Partillos dubbel-CD ”Högre Standard Vol I & II” med två spår, ”We run tings” och ”Make you feel better”. Den senast nämnda låten har spelats flitigt på P3 och släpptes som plattans andra radiosingel. Serengeti omnämndes i de flesta recensioner, och recencenterna har varit mycket entusiastiska. I aftonbladets recension omnämns Serengeti som en ”positiv överraskning som kan bli Sveriges svar på Nina Sky” Efter detta nominerades de till Årets nykomling av Reggae Galore, Sveriges enda reggae-tidning. De bjöds även in att medverka i SVT:s musikprogram ”Garage” som sändes under våren 2009. 

Kolla in www.serengetimusic.com eller www.myspace.com/theserengeti för mer info, 
bilder samt för att lyssna på deras musik.

LADY LOUISE:

Lady Louise är Göteborgs främsta reggae och dancehall DJ och du märker direkt när det är hon som står bakom skivspelarna eftersom hon väldigt ofta är först med att leverera det allra hetaste från Jamaica. Man kan säga att det därför Lady Louise bräcker sina dancehall och reggae DJ kollegor, genom att alltid ha det senaste av det senaste och klubbarna hon driver drar alltid fullt hus och dansgolv. De senaste åren har Lady Louise drivit den populära klubben JAMROCK i Göteborg och åkt runt och spelat på en mängd klubbar i vårt avlånga land där hon fått folk att dansa sig svettiga natten lång. Hon åker sedan början av 2009 även med som officiell DJ för reggae och dancehallgruppen Serengeti.

www.myspace.com/ladylouisey

 

LOVE IS THE ONLY ABSOLUTE!
Kommentarer
Postat av: yp

pepp pepp!

2009-09-15 @ 22:25:53
Postat av: bakband

http://www.myspace.com/Bakbandshysst elektroniskt baktaktssväng med vibbar frn både dancehall och reggae/Peace

2009-09-19 @ 04:23:54
URL: http://www.myspace.com/laaenna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0