Tack för senast, Nationernas hus!

Lördagkvällen den 21 februari på Nationernas hus kulminerade i dans, dans och dans när dansgolvet fylldes med baktaktsgungande studenter. Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom, vad fina ni var! Vi vill påminna om att kvällen bara var en försmak på vad som händer om två veckor, när Gaiakollektivet tar Scharinska villan i besittning tillsammans med Umeå Beat Collective lördagen den 7 mars. Om du tyckte att det var ösigt i lördags kväll så kommer du älska oss på Scharinska!


Bilden är tagen på Nationernas hus den 21 februari 2009.

Scharinska villan lördagen den 7 mars

Gaiakollektivet besöker Umeås stolthet, Scharinska villan, tillsammans med Umeå Beat Collective! Inget varar för evigt men än är det tid. Vi tar med vårt bästa, gör du? Bjud in dina vänner, sätt på partyhatten och kom och dansa med UBC & Gaiakollektivet lördagen den 7:e Mars på Scharinska Villan.

I Spanska Salen spelar Sokoban, APA & Phidel elektroniska beats, nu-disco och synthslingor som att det inte fanns någon morgondag och i källaren spisar Gaiakollektivet reggae och dancehall tills villan gungar motsols. 80:- det år du fyller 20! Musik, Kärlek & Dans! Gå gärna med i eventet på Facebook.

Dubbel reggaehelg den 20-21 februari

Nu är det officiellt! Gaiakollektivet kör dubbelt upp helgen den 20-21 februari. På fredag den 20 februari vänder vi plattor på Umeå Studentradios Pub 102 på E-puben klockan 15.00 - 18.00. Billig öl och skönt gung utlovas.

Sedare på lördagen den 21 februari spelar vi skivor på Nationernas hus klockan 22.00 - 02.00. Då blir det dans, dans, dans och du kommer inte gå därifrån förrän du är drypande svettig. Naturligtvis erbjuds även öl till förmånligt pris.

Tyvärr kräver båda tillställningarna att du har kårlegitimation för att du ska kunna komma in. Annars gäller 18 års åldersgräns.

Sändning onsdagen den 4 februari

Gaiakollektivet sänder live i Umeå Studentradio 102,3 mHz onsdagen den 4 februari 19.00-20.00. Jamaicanska danshits blandas med äldre godingar. Bland annat spelar vi Syster Sols nya singel "Gillar din Vibe" som släpps i butikerna den 25 februari. Bor du inte i Umeå kan du lyssna på webradio genom Umeå Studentradio. Det finns med andra ord inga ursäkter att missa kvällens program!

RSS 2.0