God Jul och Gott Nytt År!

Nu är året snart slut och Gaiakollektivet tar jullov till januari. Vi kan stolt se tillbaka på en termin full av DJ-spelningar, radioprogram, tidningsrubriker, glada, dansande människor och massor av reggae. Vi önskar alla radiolyssnare, bloggläsare och musikälskare en riktigt, riktigt God Jul och Gott Nytt År i reggaens tecken!

Till nästa år har vi hur mycket planer som helst. Bland annat ryktas det om att Gaiakollektivet redan i slutet av januari spelar på en klubb i södra Sverige tillsammans med storheterna Kapten Röd och Serengeti. Vi räknar också med att göra många sköna besök i Umeås klubbliv och fortsätta sända fet radio tillsammans med vår nygamle medarbetare Fredrik. Håll ögonen öppna!

Gaiakollektivet - nu på Youtube!

Vi har nu lagt upp en användare på Youtube för att lättare kunna ladda upp våra videos och kunna sprida dem lättare. Tidigare använde vi Vimeo men det fungerade inte lika bra och vi kommer förmodligen att ta bort kanalen där inom kort. Fortsättningsvis kommer vi inte bara att lägga upp videos från våra egna spelningar utan också från andra konserter och spelningar vi besöker. Nedan följer några fina exempel från Kultiration och Glesbygd'ns spelning på Scharinska villan den 16 december 2007. Håll till godo!

Glesbygd'n - Grönöga @ Scharinska villan 071216

Kultiration - Rikemansghetto @ Scharinska villan 071216

Kultiration - Melomel @ Scharinska villan 071216

Kultiration - Ur Jord @ Scharinska villan 071216

Gaiakollektivet prövar Myspace.com

Tjo! Nu finns Gaiakollektivet även på Myspace. Där kan du som har ett konto bli vän med oss och se våra kommande spelningar och radiosändningar. Som vanligt hittar du även kontaktuppgifter och annan information där. Så småningom kommer vi att lägga ut små ljudklipp som du kan glädja dig åt - tyvärr kommer vi inte att kunna lägga ut våra radioprogram där på grund av upphovsrättslagstiftningen. Vi ber om ursäkt för det. Givetvis fortsätter vi att finnas kvar på Skawars.nu, Umeå Studentradio, Facebook, Youtube och på Blogg.se precis som tidigare. Välj det forum som passar dig! Vi finns överallt!

Sändning onsdagen den 10 december

Terminens sista möjlighet att få höra Gaiakollektivet får du genom att lyssna på Umeå studentradio 102,3 mHz klockan 19.00 - 20.00 onsdagen den 10 december. Ställ klockan på sju, sjunk ned i soffan och vrid på radion. Det är värt det. Vi lovar som vanligt riktigt skön reggae; varken mer eller mindre.

Tack, alla besökare på Downhillmässan!

Gaiakollektivet spelade för hundratals besökare på Downhillmässan i IKSU Sporthall söndagen den 7 december. Reggaemusiken låg tung över mässan och var mycket uppskattad av besökarna. Tack till alla som kom och deltog! Vi spelade även skivor under modevisningen där snowboardkläder från de största svenska och utländska märkena visades upp. Som tack för en trevlig dag bjuder vi på ett längre specialklipp från modevisningen och ett kortare från mässan.
Allt klart inför Downhillmässan söndagen den 7 december

Nu är allt klart inför spelningen på Downhillmässan söndagen den 7 december klockan 12.00 - 17.00. Gaiakollektivet kommer spela den hetaste jamaicanska dansmusiken hela dagen och även på modevisningen. Det kommer bli riktigt bra, så missa inte detta sjyssta tillfälle att titta på sköna människor och lyssna på ännu skönare musik. Mässan äger rum i IKSU Sporthall.

RSS 2.0