Scharinska Saturday the 4th of AprilVi gör det igen! Tillsammans med UBC äger vi återigen Scharinska villan!

Som vanligt bjuder Gaiakollektivet på en fet soundsystemshow med reggae & dancehall i källaren medan Umeå Beat Collectives sköna crew Sokoban, APA & Phidel krockar atomer med elektroniska beats, nu-disco och synthslingor i Spanska salen. En oslagbar kombination.

FÖRFESTEN
E-pubens efter-plugg-pub fredagen den 3/4 15.00 - 18.00
http://www.facebook.com/event.php?eid=50243499363

MIXTAPEN
Gaia Mixtape => http://www.zshare.net/audio/564741212570244e/

UMEÅ BEAT COLLECTIVE
http://www.umeabeat.se
UBC Mixtape=> http://www.umeabeat.se/mixtape/ThePayDayMixtape.mp3

80 kr det år du fyller 20. Kom i väldigt god tid, det kommer att vara många som köar. Välkommen!

Sköna vibbar på E-puben i fredags

Gaiakollektivet vände som vanligt sköna plattor på E-pubens efter-plugg-pub på eftermiddagen fredagen den 20 mars. Puben ordnades i samarbete med Umeå Studentradio och trots den bristfälliga affischeringen var puben välfylld. Tyvärr hade vi ingen dans att bjuda på under kvällen men en annan DJ lär ha spelat reggae på Nationernas hus samma kväll.

Vill du höra oss igen  så rekommenderar vi att du kommer förbi E-puben den 3 april klockan 15.00 - 18.00. Då står Gaiakollektivet som vanligt bakom skivspelarna.


Engagerade DJ:s på E-puben den 20 mars.

E-puben Friday the 20th March

Fredagen den 20 mars spelar Gaiakollektivet reggae på E-pubens efter-plugg-pub, klockan 15.00-18.00. Kom förbi och gunga till fantastiska vibes eller sitt ner och njut med dina vänner i den sköna stämningen som kommer infinna sig. (Observera att du tyvärr måste ha giltig kårlegitimation för att komma in på puben!)

Gaiakollektivet plays at E-puben (campus, Umeå university) Friday the 20th March 3 pm to 6 pm.

DJ Ital Sounds tar över radioprogrammet

DJ Ital Sounds (Gaiakollektivet) kommer nu ta över reggaeprogrammet Gaiakollektivet i Umeå Studentradio. Programmet kommer att förändras och samtidigt fortsätta utvecklas till ett allt fetare radioprogram. DJ Ital Sounds utlovar mer soundsystem/mixtape-känsla i programmet, och som vanligt - den senaste och bästa jamaicanska dansmusiken! Missa inte det!

Gaiakollektivet tackar Fredrik och Martin för sin tid på radion. Tillsammans har de drivit programmet flera år och tackar lyssnarna för tiden tillsammans. De kommer dock fortsätta som DJ:s i Gaiakollektivet.

Är du intresserad av att sända radio tillsammans med Gaiakollektivet? Vi söker dig som är intresserad, gärna insatt och peppad på reggaemusik. Du behöver dock inte ha några förkunskaper om radioformen. Intresserad? Hör gärna av dig till oss via e-post.

Gangsta Dancehall Mixtape 2k9!

Mer mixtapes från Gaiakollektivet kommer här. Gangsta Dancehall Mixtape 09 by Gaiakollektivet. Roots mixtape kommer snart.

Gaiakollektivet Gangsta Dancehall Mixtape 2k9:
http://www.zshare.net/audio/57032401ae50aff3/

Love and blessings

Gaia Massive Mixtape!

Gaiakollektivet ger här ut ett mixtape. Lyssna och njut! Det finns fler mixtapes som är redo och kommer läggas ut inom kort. Det här är en liten aptitretar så länge.

Gaiakollektivet a releasin this Gaia Massive Mixtape! Listen this tunes and feel this spiritual vibe. We have more mixtapes and they will soon be able fi download on this site. Gwaan dis vibes fi releasin yuh mind to yuh feelings!

Gaia Massive Mixtape:
http://www.zshare.net/audio/564741212570244e/
Love!

Soundsystem style på Scharinska!

Gaiakollektivet delade Scharinska villan i Umeå tillsammans med Umeå Beat Collective - UBC lördagen den 7 mars. Scharinska villan var snabbt fullsatt och tyvärr kom många inte in. Stort tack till alla dansande som gjorde källaren till ett outtröttligt gungande folkhav! Vi är skyldiga er så j***a mycket!


Fler vimmelbilder från kvällen hittar du på vimlig.se.


VK: "Gaia spelar på UBC-premiären"

Idag kan du läsa artikeln "Gaia spelar på UBC-premiären" i Västerbottens Kuriren. Blänkare för artikeln hamnade också på Västerbottens-Kurirens Nöjesbilagas framsida och på hemsidan. Artikeln handlar om Gaiakollektivets bakgrund i studentradion och som DJ:s på studentpubarna i Umeå men att vi nu tagit steget fullt ut i klubblivet och kör fullt hus i Scharinskas källare lördagen den 7 mars. Johan är entusiastisk i artikeln:

 - Vi ska försöka göra det till en specialkväll därnere och få källaren så känslofylld som möjligt, berättar han för VK.


Påminnelse om Scharinska villan lördagen den 7 mars

Vi vill bara påminna om att Umeå kommer explodera i dans och baktakt på Scharinska villan lördagen den 7 mars. Förbedelserna pågår för fullt och en ny affisch har tagits fram för ändamålet.


Alltså - bjud in dina vänner, sätt på partyhatten och kom och dansa med UBC och Gaiakollektivet på Scharinska Villan i Umeå lördagen den 7 mars. I Spanska salen spelar Umeå Beat Collective: Sokoban, APA & Phidel snurrar elektroniska beats, nu-disco och synthslingor som om morgondagen inte fanns. I källaren spisar Gaiakollektivet reggae och dancehall till villan gungar motsols. 80 spänn, 20 års gräns. Musik, Kärlek & Dans!

Tyngsta spelningen hittills i Nyköping med 900 besökare!

Tack till alla som kom på spelningen lördagen den 28 februari på Club Tellus i Nyköping!  DJ Ital Sounds från Gaiakollektivet DJ:ade hela kvällen medan Kapten Röd, Serengeti och Skank The Bones gjorde liveframträdanden. Klubben blev totalt fullsatt tidigt under kvällen vilket gjorde att alla som ville kunde komma in tyvärr inte kunde gör det. En fantastisk kväll där extasen var upphöjd. Stort tack till arrangörerna Andre & Andreas och till Björn "Kapten Röd" & Stina & Liza i Serengeti samt Skank The Bones, Club Tellus och alla andra som besökte kvällen och fick möjligheten att bevittna reggaemusikens känsla. Besökarantalet på Reggaekvällen beräknades till minst 900 personer!


Kvällens DJ Ital Sounds från Gaiakollektivet med sin MC. Foto: Club Tellus/Emils kök


Kapten Röd och Serengeti stod för liveframträdanden tillsammans med kompbandet Skank The Bones.


Gaiakollektivets dansgolv var fullt av folk hela kvällen.


Kön var lång och tyvärr kom inte alla in.

RSS 2.0