E-puben lördagen den 11 oktober

Vi följer omedelbart upp helgens succé på E-puben med ännu en spelning lördagen den 11 oktober klockan 22.00 - 02.00. Du som inte kunde komma och dansa sist får alltså en ny möjlighet att svänga loss till dancehall och reggae på E-puben. Vi är som vanligt hur peppade som helst och lovar dans, dans och dans. Självklart kommer fler sköna spelningar framöver att dyka upp i vårt spelschema.

Dubbelreggae fredagen den 3 oktober

Förutom vår spelning på E-puben (EPP) nästa helg, fredagen den 3 oktober klockan 15.00 - 18.00 så kommer ett annat DJ-kollektivet bestående av Kristin, Malin och Max att spela reggae på Nationernas Hus på kvällen klockan 22.00 - 02.00. Fredagen går med andra ord i baktakt från eftermiddag till kväll. Det är bara att hänga på.

Stort tack till alla dansande!

Vackra, fina, underbara människor! Ett stort och ödmjukt varmt tack till alla som kom och dansade på E-puben lördagen den 27 september. Vi kommer aldrig glömma hur det kändes att spela inför en härlig, dansande publik som inte ville gå hem förrän lamporna tändes. Nu vill vi bjuda tillbaka och publicerar därför ett filmklipp från festligheterna. De sedvanliga vimmelfotograferna höll sig dock borta från E-puben denna kväll så vi får vara nöjda så. En sak är i alla fall säker efter den här spelningen - det här är bara början på Gaiakollektivets insatser på Umeås dansgolv.
Spelschema uppe på Skawars.nu

Sedan tidigare har Gaiakollektivet haft en användare på Sveriges största reggaecommunity Skawars.nu utan att någon större aktivitet förekommit. Som en del av den nystart som kollektivet går igenom denna höst har vi nu rustat upp sidan och lagt upp vårt kommande spelschema där.  Du kan med andra ord alltid vara säker på att du vet när Gaiakollektivet spelar om du hänger på Skawars eller RSS-prenumerar på våra events.

E-puben fredagen den 3 oktober

Onsdagen den 3 oktober klockan 15.00 - 18.00 kommer alla reggaeälskande studenter med mecenatkort (eller annat giltigt) att vallfärda till E-pubens efter-plugg-pub där det serveras billig öl ackompanjerat av Gaiakollektivets ringlande rytmer. Är det för tidigt på dagen som kom lite senare! Inget inträde och billig mat finns att tillgå om du är på det humöret. Kom förbi och säg hej! Fler spelningar kommer hela tiden in på spelschemat så håll dig uppdaterad.

Sändning onsdagen den 1 oktober

Kommande program av Gaiakollektivet sänds onsdagen den 1 oktober klockan 19.00 - 20.00 och du kan lyssna direkt på programmet via Umeå studentradio på webben. Befinner du dig i Umeå med omnejd kan du slå på lokalradion på 102,3 mhz vid samma tid.

E-puben lördagen den 27 september

Vi har med kort varsel fått höra att vi ska spela skivor på E-puben den 27 september 22.00-02.00. Det kommer att bli mestadels reggae, ska, dub och reggae och förhoppnings en riktigt skön stämning. Tyvärr måste man vara student för att kunna komma in, annars är alla varmt välkomna. Spelningen blir vår första på kvällstid så det ska bli riktigt skönt att få spela inför dansande människor och få känna pulsen! Med andra ord: ta cykeln och skynda till E-puben lagom till kvällningen. Du har inte ens någon ursäkt att inte vara där - det är ju lönehelg!

Kollektivet startar blogg

Efter att Myspacesidan havererade insåg vi att det var klokare att frekvent leverera nyheter på en blogg istället. Nu kommer vi alltså återigen att kunna uppdatera nyheter så ofta vi vill och behöver. Det blir därmed också möjligt att RSS-prenumerera på våra nyheter.

För er som hamnat här men inte riktigt hängt med på vilka vi är så är vi alltså ett skönt musikkollektiv i Umeå som tillsammans sänder radio genom Umeå studentradio och spelar skivor runtom på Umeås dansgolv. Ambitionen med den här bloggen är att vi vill kunna tipsa om våra egna och andras aktiviteter i ett försök till att göra Umeå lite mer livfullt och reggaevänligt.

RSS 2.0