Stort tack till alla dansande!

Vackra, fina, underbara människor! Ett stort och ödmjukt varmt tack till alla som kom och dansade på E-puben lördagen den 27 september. Vi kommer aldrig glömma hur det kändes att spela inför en härlig, dansande publik som inte ville gå hem förrän lamporna tändes. Nu vill vi bjuda tillbaka och publicerar därför ett filmklipp från festligheterna. De sedvanliga vimmelfotograferna höll sig dock borta från E-puben denna kväll så vi får vara nöjda så. En sak är i alla fall säker efter den här spelningen - det här är bara början på Gaiakollektivets insatser på Umeås dansgolv.
Kommentarer
Postat av: elli

Åh! Vad härligt att se! Kul att det gick så bra med klubbdebuten. Grymt uppstyrda ni har blivit med Skawars, blogg och klubb och grejer... och snygga planscher också har jag ju sett! Ni planerar att ta över världen gissar jag? :) Kör hårt bara, doit! Och kul att ni länkar tillbaka, tack och bock!

2008-09-28 @ 23:57:37
URL: http://ellionline.blogspot.com
Postat av: Gaiakollektivet

Jo, vi har mycket ambitioner nu. Det har gått så pass bra hittills att vi mycket väl skulle kunna höja ribban lite, kände vi. Dessutom har vi ju så himla roligt! Framöver har vi spelningar två helger framåt, sen får vi se hur mycket vi har tid att spela därefter. Men det är ju bara början, som sagt. Klart vi länkar dig, Elli!

2008-09-29 @ 09:22:42
URL: http://gaiakollektivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0