Två mäktiga spelningar med Gaiakollektivet

Observera!! NY BLOGG, byt din Gaia-läsning till den:
http://www.djungeltrumman.se/gaiakollektivet

Blessed Love!

Nu har vi landat någorlunda för att kunna skriva en kommentar här i bloggen om våra spelningar i onsdags och torsdags. Wow fantastiska shower.

 

I onsdags fanns vi på plats och stod för musiken när Reggae Rock and Rights Tour kom till Umeå. I den väldigt mysiga källaren på Kafé Station bjöd vi publiken på dans till mestadels roots reggae. Publik, lokal och stämning bestämde att Reggaen skulle fram och visa besökarna vad den kan. Mycket dans och fantastisk stämning i den skönt prestigelösa lokalen. Fritt fram att gå loss pon di dancefloor. Vi gjorde detta till en liten försmak på vad som skulle komma dagen efter - Gaia på Umeå Open.

I torsdags bjöd vi på show under Umeå Opens öppningsdag. Fantastiskt att få gå på efter Movits som även dom inte är sena med att erbjuda publiken bra möjlighet till att svänga loss på höfterna. En intensiv dancehallshow med some nice Roots Reggae och Conscious tunes klämdes in på vår väldigt händelsefulla timme.

Bilder och filmer kommer snart! Håll ut!

Nu ska vi samla ihop krafter, folk, sponsorer och göra oss redo för nästa show destination - 16 April på Nocks i Skellefteå och 17 April på Scharinska i Umeå. Då tar vi med oss GENERAL KNAS från Svenska Akademien som ska bjuda Västerbotten på tung tung Reggae. Balettakademien Umeå visar upp sina senaste väl inövade dansshower och vi tar med oss ytterligare dansare till denna gång.

Mek yuhself ready!

LOVE IS THE ONLY ABSOLUTE!


Kommentarer
Postat av: Bongo Asher

Hälsa Ivan från Thord Bongo Asher från Boden, kommer nog om pengarna tillåta komma o se er i Luleå till helgen...Irie ites

2011-02-10 @ 06:05:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0